- Autor: ahojka
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Špek | 10 |
| Šunka krůtí průměr | 20 |
| Vejce celá průměr | 25 |
| Cibule | 20 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
| Okurky sterilované průměr | 20 |
| Hořčice plnotučná průměr | 30 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Energetická hodnota celkem: 923 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






