- Autor: Hana Svobodova
 - Doba přípravy (min.): 60
 - Porce: 5.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Slanina anglická | 20 | 
| Fazolové lusky mražené | 400 | 
| Těstoviny (v suchém stavu) | 500 | 
| Cibule | 200 | 
| Rajčata konzervovaná | 400 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Hovězí maso přední průměr | 500 | 
| Olivy černé | 60 | 
Energetická hodnota celkem: 14342 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 166, 
                                                        Tuky (g): 118, 
                                                        Sacharidy (g): 416,
                                                        SAFA (g): 48,
                                                        Cukry (g): 47,
                                                        Vláknina (g): 40,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 2868 kJ
Bílkoviny (g): 33.2, Tuky (g): 23.6, Sacharidy (g): 83.2, SAFA (g): 9.6, Cukry (g): 9.4, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






