- Autor: Hana Svobodova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slanina anglická | 20 |
Fazolové lusky mražené | 400 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Cibule | 200 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Vejce celá průměr | 55 |
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Olivy černé | 60 |
Energetická hodnota celkem: 14342 kJ
Bílkoviny (g): 166,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 416,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2868 kJ
Bílkoviny (g): 33.2, Tuky (g): 23.6, Sacharidy (g): 83.2, SAFA (g): 9.6, Cukry (g): 9.4, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.