TOPlist


dušená mrkev s hráškem a kuřecím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: cisarova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
kuře-průměr150
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Cibule30
Máslo čerstvé10
brambory vařené100
Mrkev130
Hrášek70

Energetická hodnota celkem: 2095 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 9 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl,pepř

Postup přípravy

Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme kuřecí maso(lze i krůtí,vepřové),které orestujeme, osolíme a opepříme.Když maso pustí šťávu, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a mražený hrášek. Dusíme až je zelenina měkká. Všechna voda se musí vydusit , můžeme přidat oříšek másla.Podáváme s vařeným bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma