TOPlist


Drůbeží vývar

  • Uživatelský recept
  • Autor: martinaklimesova
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí křidélka s kůží300
Zeleninová směs do polévky průměr100

Energetická hodnota celkem: 2920 kJ

Bílkoviny (g): 55, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 22 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 23 kJ

Bílkoviny (g): 0.4, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

1 masoxová kostka

Postup přípravy

vývar z jednoho korpusu, kořenové zeleniny, osolený

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma