TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečené jablka

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1131 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 3, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 566 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 17.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Umyté jablka rozdelíme na polky a vyberieme jadrovníky tak, aby sme v jednotlivých polkách urobili väčšie jamky. Do týchto potom dáme pol lyžičky lekváru a lyžičku mletých orechov. Na vrch dáme trošku masla a posypeme škoricou a vanilkových cukrom. Jablká dáme do jénskej misy a podlejeme trochu vodou alebo ovoc.šťavou a pečieme v predhriatej rúre približne 15-20 minút, nie na silnom ohni. Najlepšie chutia ešte teplé.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři