TOPlist


boršč

  • Uživatelský recept
  • Autor: holisra
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule20
Mrkev20
Petržel - kořen20
Celer bulva20
Červená řepa20

Energetická hodnota celkem: 204 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 10 SAFA (g): 0 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 26 kJ

Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 1.3 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0.8 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

bobkový list, nové koření,pepř, sůl, rajský protlak,

Postup přípravy

uvařit řepu.,na olivovém oleji osmažit cibuli pak přidat nakrájenou mrkev,petržel, celer,zelenou papriku.pak do polívky přidat nakrájenou uvařenou řepu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma