TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

boršč

Zpět
  • Autor: holisra
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule20
Mrkev20
Petržel - kořen20
Celer bulva20
Červená řepa20

Dochucovadla:

bobkový list, nové koření,pepř, sůl, rajský protlak,

Energetická hodnota celkem: 204 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 0, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 26 kJ

Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

uvařit řepu.,na olivovém oleji osmažit cibuli pak přidat nakrájenou mrkev,petržel, celer,zelenou papriku.pak do polívky přidat nakrájenou uvařenou řepu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři