- Autor: jabir
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 400 |
Cibule | 34 |
Brambory zimní | 210 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Mouka pšeničná hladká | 35 |
Dochucovadla:
soľ, červená paprika, rasca
Energetická hodnota celkem: 3480 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 95,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 348 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.