- Autor: esprit
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Cibule | 400 | 
| Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 | 
| Máslo čerstvé | 20 | 
| Brambory (syrové) | 180 | 
| Bujón průměr (v suchém stavu) | 13 | 
| Apetito lahodné smetanové 49% | 50 | 
| Parmezán 25% | 15 | 
Energetická hodnota celkem: 3136 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 19, 
                                                        Tuky (g): 41, 
                                                        Sacharidy (g): 76,
                                                        SAFA (g): 21,
                                                        Cukry (g): 28,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 627 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 8.2, Sacharidy (g): 15.2, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









