- Autor: asdf8711
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 180 |
Česnek | 20 |
Máslo čerstvé | 30 |
Hovězí mleté průměr | 400 |
Rajský protlak | 150 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 550 |
Parmezán 25% | 130 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 21889 kJ
Bílkoviny (g): 220,
Tuky (g): 246,
Sacharidy (g): 529,
SAFA (g): 88,
Cukry (g): 84,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 2736 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 30.8, Sacharidy (g): 66.1, SAFA (g): 11, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.