- Autor: jantarjoe
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 300 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Cibule | 150 |
Česnek | 10 |
Lečo zeleninové sterilované | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, vegeta
Energetická hodnota celkem: 2582 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1291 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.