TOPlist


bramborový bavorský salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: oblonska
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené750
Cibule50
Okurky sterilované průměr100
Olej olivový5
Masox (hotový výrobek)60

Energetická hodnota celkem: 3008 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 143 SAFA (g): 1 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 501 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 23.8 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 3.2 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

sůl, pepř,ocet

Postup přípravy

Uvařené oloupané brambory nakrájet na plátky, přidat cibuli, sterilizované okurky, olej, teplý vývar, ocet ,sůl, pepř. Promíchat, nechat v chladu odležet

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma