- Autor: soudinka
- Porce: 32.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 1330 |
Mleté maso míchané průměr | 1022 |
Cibule | 263 |
Česnek | 49 |
JIZERKA přirozeněbezlepková směs | 160 |
Vejce celá průměr | 293 |
Strouhanka | 800 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 300 |
Dochucovadla:
sůl pepř tymián oregáno majoránka
Energetická hodnota celkem: 46767 kJ
Bílkoviny (g): 253,
Tuky (g): 741,
Sacharidy (g): 893,
SAFA (g): 219,
Cukry (g): 119,
Vláknina (g): 71,
Sůl (g): 14
Energetická hodnota na 1 porci: 1461 kJ
Bílkoviny (g): 7.9, Tuky (g): 23.2, Sacharidy (g): 27.9, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
32 karbanátků 1ks kapusta hlávková (uvaříme a poté promícháme s ostatními surovinami) 1kg mletého masa 4ks cibule 10ks stroužků česneku 80g bezlepkové směsy 4ks vejce Na obalení: 6ks vejce 80g bezlepková směs cca 800 g strouhanka + (kukuřičná strouhanka - bezlepková) olej na smažení
Komentáře je možné psát až po přihlášení.