TOPlist


cukeťák do trouby

cuketový bramborák pečený v troubě

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr220
Brynza 50 % průměr300
Česnek50
Cuketa1500
Strouhanka200

Energetická hodnota celkem: 9950 kJ

Bílkoviny (g): 142, Tuky (g): 111, Sacharidy (g): 203 SAFA (g): 60 Cukry (g): 37 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1244 kJ

Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 13.9, Sacharidy (g): 25.4 SAFA (g): 7.5 Cukry (g): 4.6 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 1.1


Dochucovadla:

majoránka, sůl

Postup přípravy

Cuketu nastrouháme nahrubo, brynzu najemno, česnek prolisujeme. Smícháme všechny přísady, ochutíme majoránkou, vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma