TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

cukeťák do trouby

Zpět

cuketový bramborák pečený v troubě

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr220
Brynza 50 % průměr300
Česnek50
Cuketa1500
Strouhanka200

Dochucovadla:

majoránka, sůl

Energetická hodnota celkem: 9950 kJ

Bílkoviny (g): 142, Tuky (g): 111, Sacharidy (g): 203, SAFA (g): 60, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1244 kJ

Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 13.9, Sacharidy (g): 25.4, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 1.1

Postup přípravy

Cuketu nastrouháme nahrubo, brynzu najemno, česnek prolisujeme. Smícháme všechny přísady, ochutíme majoránkou, vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři