TOPlist


Kuře pod nádivkou

  • Uživatelský recept
  • Autor: pejska
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Houska průměr300
Kuřecí prsní řízky albert Quality320
Špenát krájený mražený 500
Vejce celá průměr150

Energetická hodnota celkem: 5950 kJ

Bílkoviny (g): 132, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 170 SAFA (g): 7 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 992 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 28.3 SAFA (g): 1.2 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 3.7 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

Sůl, pepř, muškátový oříšek, česnek

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, případně na sucho osmahneme a poklademe jím dno vysypaného pekáče. Navršíme ochucený špenát a na něj namočené housky s 3 žloudky smíchané s vyšlehaným sněhem ze 3 bílků. Dáme péct asi na 20 minut. Podáváme se zeleninovým salátem, případně s bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

29. 11. 2015 06:20

Kuře a špenát - moc dobrý nápad, obojí miluju.

25. 09. 2014 06:24

josef juha

vysypaného kam ? nebo čím ?? : -) pj

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma