- Autor: mannheims
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 800 |
Maslo slane _tine | 40 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
syr gulost matmestern | 50 |
Energetická hodnota celkem: 3501 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 81,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 875 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 20.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Nakrajat cibulu na kruzky, v hrnci roztopit maslo a cibulu na nom dusit do sklovita, zaliat hov. vyvarom a nechat varit cca 30min. Podavame s nastruhanym syrom.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.