TOPlist
Sledujte nás:

Kuřecí hamburger

Zpět
  • Autor: ircza
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, estragon, paprika mletá

Energetická hodnota celkem: 7107 kJ

Bílkoviny (g): 207, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 110, SAFA (g): 20, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1777 kJ

Bílkoviny (g): 51.8, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 27.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Do kuchyňského robota dejte kuřecí maso, sušená rajčata a estragon 
a vše rozmixujte. 2. Směs přendejte do mísy, přidejte najemno nasekanou cibuli, papriku, osolte a opepřete. Dobře promíchejte. Vytvořte ze směsi 4-5 burgerů 
a každý zabalte do dvou plátků pancetty nebo slaniny. 3. Připravte gril na přímý vysoký žár. Burgery grilujte 4-5 minut z každé strany, dokud nebudou propečené. 4. Rozpečte housky. Rozkrojte je na polovinu a dejte na gril, bude jim stačit půl minuty. 5. Hotový burger položte na spodní stranu housky, přidejte maso, list salátu, plátek rajčete a dle chuti můžete ochutit majonézou nebo kečupem. Hamburger ihned podávejte.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři