- Autor: daha1969
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Olej olivový | 10 |
| Cibule | 50 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Gnocchi (syrové) | 500 |
| Omáčka Napoletana (Panzani) | 240 |
| Mleté maso míchané průměr | 200 |
| Sůl | 6 |
| Strouhanka | 25 |
Dochucovadla:
sůl, koření na těstoviny
Energetická hodnota celkem: 8179 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 97,
Sacharidy (g): 222,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2045 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 24.3, Sacharidy (g): 55.5, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
na oleji zpěníme cibulku, přidáme omáčku na těstoviny nebo sterilizovaná krájená rajčata, ochutíme, přidáme připravené masové kuličky (z mletého masa 50/50), naředíme vodou, ve které se vařily gnochi. Gnochi uvaříme a přidáme do připravené omáčky, promícháme, podáváme posypané parmezánem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






