- Autor: jabir
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
rajčatový protlak | 280 |
Mouka pšeničná polohrubá | 39 |
Sádlo vepřové škvařené | 23 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 80 |
Dochucovadla:
soľ, nové korenie, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 5400 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 95,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 900 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.