- Autor: Provokater
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 600 |
Cibule | 400 |
Olej olivový | 40 |
Česnek | 20 |
Bulgur (v suchém stavu) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 7146 kJ
Bílkoviny (g): 160,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 156,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1787 kJ
Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 8.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.