TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Sojové maso se žampiony

Zpět
  • Autor: Vejilk
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

kari

Energetická hodnota celkem: 3360 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 56, SAFA (g): 17, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 49, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1120 kJ

Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 18.7, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 16.3, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Sojové maso uvaříme ve slané vodě. Vymačkáme z něj šťávu a obalíme v Solamylu. Orestujeme na pánvi, přidáme na plátky nakrájené žampiony, na kolečka nakrájený pórek a ještě chvíli restujeme.Přidáme kávovou lžičku kari koření a zalijeme smetanou. Podlijeme další zálivkou (2 dcl vody, 1dcl.bílého vína, lžička Solamylu). Osolíme a vaříme 10 min.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři