- Autor: LenkaDuskova
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 500 |
| Vepřová plec | 700 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Rohlík tukový průměr | 86 |
| Cibule | 30 |
| Česnek | 10 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Dochucovadla:
sůl, majoránka, česnek
Energetická hodnota celkem: 10241 kJ
Bílkoviny (g): 257,
Tuky (g): 130,
Sacharidy (g): 56,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1280 kJ
Bílkoviny (g): 32.1, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






