TOPlist


Boršč

  • Uživatelský recept
  • Autor: aleachim
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový30
Mrkev80
Červená řepa207
Celer bulva180
Vepřová pečeně libová213
Cibule63
Klobása papriková70
Zelí bílé kysané160
Rajčata 150

Energetická hodnota celkem: 4137 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 63 SAFA (g): 13 Cukry (g): 38 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 414 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 6.3 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 2.1 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma