TOPlist
Sledujte nás:

hovězí maso ve smetanové omáčce s fazolkami

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 13335 kJ

Bílkoviny (g): 233, Tuky (g): 189, Sacharidy (g): 141, SAFA (g): 99, Cukry (g): 93, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1334 kJ

Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 18.9, Sacharidy (g): 14.1, SAFA (g): 9.9, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Lusky fazolek se povaří do změknutí v mírně osolené vodě s přidáním asi půl litru nálevu na zaváření okurek - ochucení fazolek na mírně kyselo. Osolené hovězí zadní maso se nakrájí na plátky a ty se orestují na oleji a mírně osmahnuté cibulce.Potom se podlije horkou vodou a nechá asi hodinu dusit v mapiňáku po přidání kostky masoxu.Pak se fazolky slijí a´samotné přidají do papiňáku k masu.Přidá se zakysaná smetana a asi 300 ml mléka s rozkvedlanou hladkou moukou pro zahˇuštění omáčky. Při stálém míchání se omáčka s masem a fazolkami přivede k varu a ještě chvilku se povaří na mírném plameni.Omáčka se podle vlastní chuti dochutí trochu cukru,případně solí a octem.Výsledná chuť by měla být sladko-slano -nakyslá.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři