TOPlist


Bramborové ragú s rajčaty a vepřovým masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: jin1jin
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory (syrové)190
Vepřová plec150
Mouka pšeničná hladká5
Olej olivový5
Cibule10
Česnek5
Mrkev20
Rajčata konzervovaná100
Cukr hnědý (řepný, třtinový)2
Citronová šťáva10

Energetická hodnota celkem: 2294 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 48 SAFA (g): 10 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř, bobkový list, hřebíček 3, mletý kmín 1/4 lžičky

Postup přípravy

Na oleji zesklovatět cibuli a česnek, vložit pokrájené osolené opepřené maso. Opéct ze všech stran, přidat nakrájenou mrkev a krátce opéct. Podlít trochou vody, přidat koření, poklici a dusit půl hodiny. Když je maso měkké přidáme pokrájené brambory, sterilizovaná rajčata a dusíme 20 minut. Dochutíme citronovou šťávou, cukrem, solí, pepřem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

07. 02. 2015 10:00

linda48

Už se mi zbíhají sliny, příští víkend vyzkouším :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma