TOPlist
Sledujte nás:

kralik na smetane

Zpět
  • Autor: sl123
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

sul, bobkovy list, pepr, kmin, tymian

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

ocisteny, naporcovany a okoreneny kralik se osmahne prudce na oleji. zvlast se osmahne slanina+korenova zelenina+rapikaty celer - na kosticky. Do pekace se rozprostre orestovana zelenina se slaninou, na to porce kralika, zalejeme vyvarem a hodinu peceme do mekka v troube. Mekke maso vyndame, rozmixujeme zeleninu, zalejeme smetanou, prilijeme vyvar a vratime maso. Prohrejeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři