- Autor: BartovaR
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí mleté průměr | 600 |
| Vepřové mleté průměr | 600 |
| Rohlík tukový průměr | 86 |
| Cibule | 80 |
| Česnek | 8 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 325 |
| Vejce celá průměr | 107 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 15525 kJ
Bílkoviny (g): 243,
Tuky (g): 266,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 113,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1294 kJ
Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 22.2, Sacharidy (g): 6.1, SAFA (g): 9.4, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






