- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
 - Veřejné stravování
 - Porce: 0.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Okurky sterilované | 8 | 
| Vejce celá průměr | 5 | 
| Eidam 45 % průměr | 5 | 
| Salám lovecký | 14 | 
| Bramborový salát s majonézou | 15 | 
| Veka | 20 | 
Energetická hodnota celkem: 604 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 6, 
                                                        Tuky (g): 7, 
                                                        Sacharidy (g): 15,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 1,
                                                        Vláknina (g): 1,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 604 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, které potřeme bramborovým salátem. Obložíme slabými kolečky oloupaného salámu a ozdobíme plátkem sýra, kolečkem natvrdo uvařeného vejce a vějířkem okurky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






