- Autor: kvbest
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 908 |
Vepřové mleté průměr | 250 |
Hovězí maso přední průměr | 677 |
Vejce celá průměr | 110 |
Smetana zakysaná 15% | 200 |
Smetana ke šlehání 31% | 100 |
Cibule | 150 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 14598 kJ
Bílkoviny (g): 209,
Tuky (g): 259,
Sacharidy (g): 91,
SAFA (g): 123,
Cukry (g): 58,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 115 kJ
Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 0.7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.