- Autor: Iva67
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 550 |
Vepřová krkovice | 520 |
Vepřová kýta | 270 |
Vejce celá průměr | 160 |
Rohlík tukový průměr | 60 |
Energetická hodnota celkem: 11141 kJ
Bílkoviny (g): 295,
Tuky (g): 146,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 64,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1393 kJ
Bílkoviny (g): 36.9, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 4.4, SAFA (g): 8, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.