- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurky sterilované | 8 |
Vejce celá průměr | 5 |
Pochoutkový salát | 30 |
Veka | 20 |
Dochucovadla:
petrželová nať
Energetická hodnota celkem: 569 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky. Chlebíčky pokryjeme pochoutkovým salátem. Obložíme kolečkem natvrdo uvařeného vejce, vějířkem okurky a petrželovou natí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.