- Autor: josephus
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 1500 |
Cibule | 1000 |
Paprika bílá | 200 |
Rajčata Cherry | 50 |
Rajský protlak | 80 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Energetická hodnota celkem: 13667 kJ
Bílkoviny (g): 320,
Tuky (g): 146,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 84,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 976 kJ
Bílkoviny (g): 22.9, Tuky (g): 10.4, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.