- Autor: komora
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Fartale | 45 |
| Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
| Špenát krájený mražený | 90 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
| Česnek | 3 |
| Eidam 30% | 10 |
| Smetana na vaření 10% | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1754 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Fartale uvařit dle návodu, maso nakrájet na kostičky, osolit, opepřit, orestovat, přidat špenát, česnek. Maso se špenátem dáme k fartale do ohnivzdorné misky, promíchat, zalít smetanou a posypat sýrem. Péct cca 30 min
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






