- Autor: komora
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 2.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Brokolice | 185 | 
| Vločky ovesné | 25 | 
| Česnek | 6 | 
| Vejce celá průměr | 55 | 
| Voda, minerální vody bez příchutě | 500 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, můžeme podávat s krutonky z celozrného pečiva opečeného na malém množství oleje, nebo na sucho
Energetická hodnota celkem: 991 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 16, 
                                                        Tuky (g): 7, 
                                                        Sacharidy (g): 26,
                                                        SAFA (g): 2,
                                                        Cukry (g): 7,
                                                        Vláknina (g): 7,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 496 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
brokolici a vločky dát vařit, dokud nebude brokolice dobře měkká, osolit, opepřit, rozmixovat, přidat česnek a rozdělané vejce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






