TOPlist


Kuřecí prsa s povidly

  • Uživatelský recept
  • Autor: Motylka88
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže300
Švestková povidla40
Šunka parmská20
Olej olivový10

Energetická hodnota celkem: 2273 kJ

Bílkoviny (g): 74, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 22 SAFA (g): 5 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1137 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, (šunky 4 plátky)

Postup přípravy

Kuřecí prsa omyjte, osušte, každé podélně rozřízněte, abyste vytvořili kapsu a důkladně je osolte a opepřete. Pak kapsy naplňte povidly, utěsněte a omotejte plátky parmské šunky. Pozvolna z obou stran opečte na oleji.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma