- Autor: verunkajj
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřová plec | 600 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
| Cibule | 150 |
| Kedlubna | 100 |
| Žampiony | 80 |
| Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Energetická hodnota celkem: 6091 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 99,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1523 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 24.8, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






