- Autor: nelcan
- Doba přípravy (min.): 150
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 41 |
Máslo čerstvé | 95 |
Cibule | 359 |
Vepřová kýta | 298 |
Hovězí maso zadní průměr | 258 |
Energetická hodnota celkem: 7023 kJ
Bílkoviny (g): 117,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 68,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1171 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 18.7, Sacharidy (g): 7.7, SAFA (g): 11.3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.