- Autor: raumi2
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Králičí průměr | 1200 | 
| Cibule | 250 | 
| Olivy černé | 160 | 
| Olej olivový | 100 | 
| Mouka pšeničná hladká | 100 | 
| Bujón průměr (hotový) | 300 | 
Dochucovadla:
rozmarin, sol, cierne korenie
Energetická hodnota celkem: 14365 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 255, 
                                                        Tuky (g): 215, 
                                                        Sacharidy (g): 106,
                                                        SAFA (g): 93,
                                                        Cukry (g): 24,
                                                        Vláknina (g): 18,
                                                        Sůl (g): 8
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 2394 kJ
Bílkoviny (g): 42.5, Tuky (g): 35.8, Sacharidy (g): 17.7, SAFA (g): 15.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Kralika naporcujeme na 4-5 casti. Jednotlive kusky osolime okorenime a obalime v hladkej muke. Oprazime na panvici zo vsetkych stran aby s maso zatiahlo. Podlejeme vinom. Pridame cibulku a rozmarin. Pockame, kym sa alkohol z vina nevypari. Podlejeme vyvarom a zakrite dusime 20 minut. Pridame nadrobno nakrajane cierne olivy a ak treba pridame este trochu vyvaru. Znova dusime pod pokrievkou kym maso nezmakne. Ak je treba obcas pridame vyvar, alebo vodu. Podavame s ryzou alebo zemiakmi.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









