TOPlist


Bramboračka

  • Uživatelský recept
  • Autor: l.fruhaufova
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule117
Česnek23
Brokolice55
Celer bulva115
Mrkev85
Petržel - nať10
Petržel - kořen48
Brambory zimní548
Fazole (v suchém stavu)88
Sádlo vepřové škvařené74
Mouka pšeničná hladká24

Energetická hodnota celkem: 7079 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 212 SAFA (g): 30 Cukry (g): 47 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 708 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 21.2 SAFA (g): 3 Cukry (g): 4.7 Vláknina (g): 2.7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř,kmín, majoránka, paprika pálivá

Postup přípravy

Zeleninu orestujeme zalijeme vodou a vaříme, nakonec zahustíme jíškou

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma