- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 117 |
Česnek | 23 |
Brokolice | 55 |
Celer bulva | 115 |
Mrkev | 85 |
Petržel - nať | 10 |
Petržel - kořen | 48 |
Brambory zimní | 548 |
Fazole (v suchém stavu) | 88 |
Sádlo vepřové škvařené | 74 |
Mouka pšeničná hladká | 24 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,kmín, majoránka, paprika pálivá
Energetická hodnota celkem: 7079 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 212,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 708 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 21.2, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu orestujeme zalijeme vodou a vaříme, nakonec zahustíme jíškou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.