- Autor: l.fruhaufova
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřová plec | 1100 | 
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 45 | 
| Cibule | 124 | 
| Paprika bílá | 135 | 
| Rajčata | 316 | 
| Zeleninová směs Minestrone mražená (Bonduelle) | 750 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, gruzínské koření Adžika
Energetická hodnota celkem: 12621 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 230, 
                                                        Tuky (g): 196, 
                                                        Sacharidy (g): 103,
                                                        SAFA (g): 71,
                                                        Cukry (g): 54,
                                                        Vláknina (g): 26,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1578 kJ
Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 12.9, SAFA (g): 8.9, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
maso nakrájené na plátky opečeme na pánvi, přendáme do pekáčku a zasypeme zeleninou. Pečeme přikryté.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









