- Autor: z.mrnakova
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová | 353 |
Cibule | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2622 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 874 kJ
Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
vepřová játra nakrájíme a proložíme na plátky nakrájenou cibulí, osolíme, opepříme a necháme do druhého dna v lednici. potom orestujeme na oleji na pánvi
Komentáře je možné psát až po přihlášení.