TOPlist
Sledujte nás:

játra na cibulce

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 2622 kJ

Bílkoviny (g): 76, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 7, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 874 kJ

Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

vepřová játra nakrájíme a proložíme na plátky nakrájenou cibulí, osolíme, opepříme a necháme do druhého dna v lednici. potom orestujeme na oleji na pánvi

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři