- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Veka | 20 |
Bramborový salát s majonézou | 30 |
Uzenáč | 21 |
Cibule | 4 |
Energetická hodnota celkem: 544 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, na které naneseme bramborový salát. Ozdobíme kousky masa z očištěného uzenáče, posypeme drobně krájenou cibulí a ozdobíme kouskem kapie.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.