- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 5 |
Máslo | 10 |
Veka | 20 |
Losos uzený | 11 |
Dochucovadla:
petrželová nať
Energetická hodnota celkem: 715 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, které potřeme máslem. Vše obložíme uzeným lososem a ozdobíme kolečkem natvrdo vařeného vejce a petrželkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.