- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury studených pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Petržel - nať | 2 |
| Citrony | 5 |
| Kaviár | 5 |
| Máslo | 10 |
| Veka | 20 |
Energetická hodnota celkem: 603 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Množství surovin odpovídá 1 ks chlebíčku. Bílou veku nakrájíme šikmým řezem na stejně silné krajíčky, které potřeme máslem. Navrch rozetřeme dobře vychlazený kaviár a ozdobíme půlkou kolečka citronu, kouskem papriky a petrželkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






