TOPlist


Dusene kruti maso v omacce

  • Uživatelský recept
  • Autor: Isabella24
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůta bez kůže průměr 600
Víno bílé sladké200
Sádlo vepřové škvařené20
Mouka pšeničná hladká45
Rajčata konzervovaná400
Cibule120
Mrkev50
Petržel - kořen50
Celer řapíkatý20

Energetická hodnota celkem: 5872 kJ

Bílkoviny (g): 144, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 110 SAFA (g): 17 Cukry (g): 28 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1468 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 27.5 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 5.3 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sul, kari koreni, cervena paprika koreni, rimsky kmin, provensalske bylinky

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma