- Autor: oborilha
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 164 |
Vepřová plec | 500 |
Vejce celá průměr | 85 |
Strouhanka | 12 |
Okurky sterilované průměr | 46 |
Párky drůbeží | 64 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 100 |
Česnek | 16 |
Cibule | 110 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, mušk.květ, majoránka
Energetická hodnota celkem: 6999 kJ
Bílkoviny (g): 149,
Tuky (g): 109,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 500 kJ
Bílkoviny (g): 10.6, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 3.4, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.