- Autor: lenin79
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 30 |
Olej olivový | 12 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 5 |
Bulgur (v suchém stavu) | 250 |
Zeleninová směs do polévky průměr | 350 |
Kuřecí prsa bez kůže | 300 |
Česnek | 7 |
Energetická hodnota celkem: 6067 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 213,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 54,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1517 kJ
Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 53.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 13.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
porce a 280
Komentáře je možné psát až po přihlášení.