TOPlist


Cestoviny aglio olio

  • Uživatelský recept
  • Autor: raumi2
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny (v suchém stavu)400
Česnek50
Papričky chilli50
Olej olivový100
Petržel - nať30

Energetická hodnota celkem: 9982 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 108, Sacharidy (g): 303 SAFA (g): 17 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 3327 kJ

Bílkoviny (g): 16.7, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 101 SAFA (g): 5.7 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Podla navodu uvarime cestoviny v osolenej vode "al dente". Na rozohriatom olivovom oleji oprazime cesnak a chilli. Pridame k nim cestoviny a dobre ich v olejovej zmesi obalime. Pridame asi 3 lyzice vody v ktorej sa cestoviny varili. Nalozime na tanier a ozdobime nasekanou petrzlenovou vnatou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma