- Autor: jindrovka.irisa
- Doba přípravy (min.): 50
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová panenka libová | 150 |
Žampiony sterilované ve slaném nálevu | 290 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Cibule | 116 |
Mouka pšeničná polohrubá | 10 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Sůl | 4 |
Koření průměr | 4 |
Dochucovadla:
Sůl , pepř, červená paprika sladká .
Energetická hodnota celkem: 1938 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 15 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na cibulce orestujeme vepřovou panenku ( medailonky ) . přidáme žampiony v nálevu. Poté zahustíme 1polévkovou lžíci mouky - polohrubé a trochou vody.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.