- Autor: danihelka
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory zimní | 800 |
| Uzená krkovice | 150 |
| Salám točený | 660 |
| Špek | 100 |
| Sádlo vepřové škvařené | 15 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
| Cibule | 450 |
| Mouka pšeničná hladká | 15 |
| Kečup | 30 |
| Česnek | 15 |
| Koření průměr | 2 |
Dochucovadla:
Sůl, paprika, pepř, kečup, jalovec, tymián, majoránka.
Energetická hodnota celkem: 19052 kJ
Bílkoviny (g): 123,
Tuky (g): 345,
Sacharidy (g): 225,
SAFA (g): 148,
Cukry (g): 53,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 22
Energetická hodnota na 1 porci: 1905 kJ
Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 14.8, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 2.2
Postup přípravy
Točený salám, brambory, česnek, špek, uzené maso, sádlo, olej, hladká mouka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






