- Autor: danihelka
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 59 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 518 |
Hovězí kližka | 584 |
Vepřový bůček | 557 |
Kečup | 30 |
Hořčice plnotučná průměr | 18 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Salám točený | 150 |
Špek | 100 |
Dochucovadla:
Kečup, hořčice plnotučná, pepř, sůl, paprika sladká paprika pálivá, jalovec, tymián
Energetická hodnota celkem: 23545 kJ
Bílkoviny (g): 221,
Tuky (g): 492,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 214,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1177 kJ
Bílkoviny (g): 11.1, Tuky (g): 24.6, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 10.7, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Vepřový bok, hovězí kližka, polský točený, cibule, česnek, hl. mouka, olej, sádlo
Komentáře je možné psát až po přihlášení.